Hızlı ve ücretsiz kargo şimdi!

  • Görüntü /86932-Anime-anahtarlık-ücretsiz-iwatobi-yüzme-kulübü_cdn/share-1.jpeg
  • Görüntü /86932-Anime-anahtarlık-ücretsiz-iwatobi-yüzme-kulübü_cdn/share-2.jpeg
  • Görüntü /86932-Anime-anahtarlık-ücretsiz-iwatobi-yüzme-kulübü_cdn/share-3.jpeg
  • Görüntü /86932-Anime-anahtarlık-ücretsiz-iwatobi-yüzme-kulübü_cdn/share-4.jpeg
  • Görüntü /86932-Anime-anahtarlık-ücretsiz-iwatobi-yüzme-kulübü_cdn/share-5.jpeg
  • Görüntü /86932-Anime-anahtarlık-ücretsiz-iwatobi-yüzme-kulübü_cdn/share-6.jpeg

Anime Anahtarlık Ücretsiz! Iwatobi Yüzme Kulübü Haruka Nanase, Tachibana Makoto, Rin Matsuoka Yumuşak Kauçuk Anahtarlıklar

₺13.52 ₺18.70

İstek Listesine Ekle
  • Sku: w86932
  • Kategoriler: Takı & Aksesuar
  • Kullanılabilirlik: Stokta var
  • Etiket: anahtarlık, Anahtarlıklar, Moda Takı, Takı Aksesuarları

C. Arızalı veya yanlış sevk edilen ürünleri değiştirmek istiyorlarsa, alıcı teslimattan itibaren 3 gün içinde bizimle iletişime geçmelidir.

D. biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

İade ve geri ödeme

Nakliye hakkında

A. Sizin memnuniyetiniz bizim hedefimizdir!Olumsuz veya nötr geribildirim vermek çok ciddi bir tutumdur ve olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce sorununuzu çözebileceğimizden emin oluruz.İçtenlikle ürünlerimizi beğeneceğinizi ve hizmetimizin tadını çıkaracağınızı umuyoruz.OLUMLU geri bildirimlerinizi dört gözle bekliyoruz.

C. Lütfen tam doğru adresi ve telefon numarasını gönderin ve sizin için nakliye ücretini hesaplamaya istekli olacağız.Mağazamızda karışık renkler ve modeller memnuniyetle karşılanmaktadır.Sizin için kombine nakliye yapacağız.

A. Biz genellikle ödemenizi aldıktan sonra üç iş günü içinde gemi.Biz genellikle Çin sonrası hava posta ile gemi.Gibi diğer ifade istiyorsanız: YANWEN, EUB, DHL, EMS vb, biding önce bizimle irtibata geçiniz.

Çünkü paket çin'den verilir, ulaşım süresi olacak long.So sizin için daha iyi bir alışveriş deneyimi için, daha iyi bir lojistik yöntemi seçmenizi ve bazı ücretler ödemenizi öneririz.

3.Monitörün parlaklığı ve kontrast ayarı vb.Gibi çekim koşulları ve donanım aygıtları nedeniyle,gerçek öğeler ile resimlerin gösterdiği renk tonu arasında bazı farklılıklar olabilir.

B. Satın alma işleminizden memnun değilseniz, öğeyi değiştirebilirsiniz.Diğer tüm nakliye ücretlerinden alıcı sorumludur.

Feedfack Hakkında

YANWEN Teslim süresi yaklaşık 35-60 gündür; EUB yaklaşık 15-35 gündür; DHL ve EMS yaklaşık 7-15 gündür

B. Lütfen istediğiniz boyutları ve renkleri bize bildirmek için bize mesaj bırakın, ayrıntılarınıza göre mal göndereceğiz veya rastgele göndereceğiz.

2.Tüm ürünler göndermeden önce iki kez kontrol edilir.Ürünleri aldığınızda herhangi bir sorun varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin.Ürün ve hizmeti beğendiyseniz lütfen 5 yıldız verin.

A. Alıcı, sorunun kanıtını öğelerde sunmalıdır.

1.9 Dolardan fazla sipariş vermenizi tavsiye ederiz.Daha sonra paketi takip edebilir ve daha hızlı alabilirsiniz.Aksi takdirde biz Çin Post tarafından sevk Sıradan Küçük Paket Artı hangi trackded edilemez, güvenli değil ve uzun bir süre içinde ürün almak istiyorum.

Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır.Cevabımızı almazsanız, lütfen e-postanızı tekrar gönderin ve size en kısa sürede cevap vereceğiz.Sadece ciddi Alıcı!Lütfen yalnızca tüm şartları kabul ediyorsanız teklif verin.

B. Bize olumlu bir geri bildirim bıraktığınızda ürün resimleri eklenirse, bir sonraki siparişinizle ücretsiz güzel bir hediye kazanacaksınız!ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM!

Uyumluluk - Tüm Uyumlu
Metal rengi - Hiçbiri
Öğe Türü - Anahtarlıklar
Metal Türü - Hiçbiri
Şekil \ desen - N/A
Güzel mi Moda mı - Moda
İşlev - Dönem İzleyici, Ruh Hali İzleyici
Tarz - Klasik
Model Numarası - TQ-2166-7
Malzeme - Plastik
Cinsiyet - Üniseks
Kaynak - Anakara Çin
Anonim

Bu anahtarlığı aldığım için çok mutluyum!.

Anonim

Bu satıcı bir dolandırıcı. İki akrilik anahtarlık sipariş ettim ve boş paket aldım. Satıcıyla iletişime geçtikten sonra tazminat olarak bir sonraki siparişimde indirim alacağımı söyledi (lol, ne?). Ama bunun yerine sipariş edilen eşyalarıma sahip olmak istedim ve "tamam"dedi. Bundan sonra aliexpress'teki paketim otomatik olarak alındı olarak işaretlendi ve hala alınmayan ürünlerle ilgili bir anlaşmazlık açmak için 15 günüm vardı. Satıcı artık benimle iletişime geçmedi. Sipariş edilen ürünlerimi tekrar göndermek istemediğini bile anladım ve aliexpress desteğiyle iletişime geçtim, fotoğraf ekledim ve videoyu boş paketle açtım. O satıcıdan sonra bile kayıp eşyalar için bana geri ödeme yapmak istemedi. Bir hafta sonra destek dağıtıma girdi ve siparişim için tam geri ödeme aldım. Bu satıcı bir dolandırıcı, ondan almayın!.

Anonim

Biraz garip olsa da güzel... Hala arkadaşımın bundan hoşlanacağını düşünüyorum.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Müşteriler de arıyor:

Ekstra Büyük Silikon Paspaslar Tezgah Çok Amaçlı Mat Sayacı Masa Koruyucu Masa Koruyucu Ped Placemat Yapışmaz Ped Ilişkili!

Ekstra Büyük Silikon Paspaslar Tezgah Çok Amaçlı Mat Sayacı Masa Koruyucu Masa Koruyucu Ped Placemat Yapışmaz Ped

₺17.78 ₺32.40
1 parça silikon mat kalıp kolay temizlenir ve saklanır: kaymaz masa paspası yıkanabilir, su ile temizlenmesi kolaydır ve dishcloth.it bir çekmecede veya dolapta minimum yer kaplayarak rulo halinde veya katlanmış olarak saklanabilir. not: nedeniyle
Samimi Tasarım 21 * 31mm 420 adet Akrilik Boncuk / Takı Aksesuarları / El Yapımı / Oval Şekil / Antika Boncuk / Küpe Bulguları / DIY Yapımı Ilişkili!

Samimi Tasarım 21 * 31mm 420 adet Akrilik Boncuk / Takı Aksesuarları / El Yapımı / Oval Şekil / Antika Boncuk / Küpe Bulguları / DIY Yapımı

₺297.92 ₺372.35
3. nakliye yöntemleri: çin sonrası hava, hongkong sonrası hava, ems, dhl... samimi tasarım 21 * 31mm 420 adet akrilik boncuk / takı aksesuarları / el yapımı / oval şekil / antika boncuk / küpe bulguları / diy yapımı 1. malzeme: akrilik 2.
Avrupa ve Amerikan Punk Tarzı Ejderha Kalkanı Kolye Kolye Erkek Gotik Pterosaur Paslanmaz Çelik Takı Hediye Ilişkili!

Avrupa ve Amerikan Punk Tarzı Ejderha Kalkanı Kolye Kolye Erkek Gotik Pterosaur Paslanmaz Çelik Takı Hediye

₺50.55 ₺101.28
taşıyıcı adı fqa c: büyük sipariş daha fazla indirim alabilir! a4: bu kolye sudan korkmaz, kolyemiz yüksek kaliteli paslanmaz çelikten, pvd elektrokaplama işleminden yapılmıştır, bu altın kaplama işlemi diğer sıradan
Lokaer Trendy 18 K Altın Kaplama Paslanmaz Çelik Twisted Düz Yılan Zincir Bilezik Takı Kadın Kızlar Için Collier de femme B23024 Ilişkili!

Lokaer Trendy 18 K Altın Kaplama Paslanmaz Çelik Twisted Düz Yılan Zincir Bilezik Takı Kadın Kızlar Için Collier de femme B23024

₺54.07 ₺77.21
lokaer'in amacımız her müşteriye-sizin gibi modaya uygun-sunmaktır -- lokaer markasının başlıca ürünleri: kolyeler, küpeler, zincirler, yüzükler, kolyeler ve bilezikler için özgün tasarımlarımız birbiriyle uyumlu ve mükemmel
DIY inci aksesuarları 925 gümüş doğal inci yeşim yüzük yay tipi boş tutucu için uygun kakma 8-10mm boncuk Ilişkili!

DIY inci aksesuarları 925 gümüş doğal inci yeşim yüzük yay tipi boş tutucu için uygun kakma 8-10mm boncuk

₺80.91 ₺231.45
mağazamızın doğrudan üreticilerden satış yapması nedeniyle fiyatı nispeten düşüktür ve bu da perakende müşteriler için iyi bir fırsat sunmaktadır.toptan oryantasyon nedeniyle, perakende olarak ayrıntılı bir boyut açıklamamız yok.lütfen
CeeRom Minimalist Daire C Şekli Piercing Hoop Küpe Kadınlar İçin Brincos Altın Renk Küpe moda takı Hediye Ilişkili!

CeeRom Minimalist Daire C Şekli Piercing Hoop Küpe Kadınlar İçin Brincos Altın Renk Küpe moda takı Hediye

₺218.30 ₺307.55
modaya uygun sanat , klasik,sanatsal, zarif ve modaya uygun marka özelliklerini vurgular. mücevher alanında moda sıralama sanatçısı .marka tasarım konsepti uygun fiyatlı minimalist dir, hakkımızda ceerom, moda tasarlamak
100 %925 Ayar Gümüş Sonsuza Aşk sonsuzluk bilekliği Bileklik Kristal & CZ Kristal Charms Bilezik Kadınlar için düğün takısı Ilişkili!

100 %925 Ayar Gümüş Sonsuza Aşk sonsuzluk bilekliği Bileklik Kristal & CZ Kristal Charms Bilezik Kadınlar için düğün takısı

₺508.81 ₺669.53
hediye için: kız arkadaş / karı / anne ambalaj: her opp torba üzerinde bu takı çevre şartlarına uygundur boyut: 16,5-19,5 cm aşınma vesilesiyle: düğün / nişan / yıldönümü / teklif / parti / hediye adı:
JHJT 16G Kedi Pençe Kavisli Halter Kaş PiercingStainless Çelik Göbek Kaş Yüzük Takı Ilişkili!

JHJT 16G Kedi Pençe Kavisli Halter Kaş PiercingStainless Çelik Göbek Kaş Yüzük Takı

₺414.20
*boyut: 16g (1.2 mm) * stil: moda, sıcak, yeni * malzeme: 316l cerrahi paslanmaz çelik geri bildirim kaş halkamız yüksek cilalı pürüzsüz bir yüzeye sahiptir, hafif ve rahattır!ve kaş takıları sizi daha eşsiz ve şık
18k çanta altın rengi kum altın mat tomurcuk lotus 8 * 13mm kolye bilezik kolye kolye dıy aksesuarları Ilişkili!

18k çanta altın rengi kum altın mat tomurcuk lotus 8 * 13mm kolye bilezik kolye kolye dıy aksesuarları

₺11.66 ₺33.14
18k çanta altın rengi kum altın mat tomurcuk lotus 8 * 13mm kolye bilezik kolye kolye dıy aksesuarları
10 ADET Metal Alaşım Rhinestone Kakma Tırnak Sanat Aksesuarları Tırnak Küpe Kolye Şapkalar Takı Süslemeleri Ilişkili!

10 ADET Metal Alaşım Rhinestone Kakma Tırnak Sanat Aksesuarları Tırnak Küpe Kolye Şapkalar Takı Süslemeleri

₺64.81 ₺80.91
boyutu: gösterildiği gibi takı yapımı, telefon kılıfı dekorasyonu vb. kullanımı: zanaat diy scarpbooking, tebrik kartı yapımı, seramik karo, tırnak sanat için mükemmel, malzeme: alaşım ambalaj listesi: 10 adet
10 adet 51*20mm Tibet Gümüş Güzel Anahtar Takılar EF1376 Takılar Takı Yapımı için Ilişkili!
Chopper C1 X 10 P Emaye Pin Yıldız Xx Savaşları Robot Rozeti Sırt Çantası Dekorasyon Takı Ilişkili!

Chopper C1 X 10 P Emaye Pin Yıldız Xx Savaşları Robot Rozeti Sırt Çantası Dekorasyon Takı

₺41.85 ₺44.07
arkada lastik kavrama veya kelebek toka. malzeme: bakır.