Hızlı ve ücretsiz kargo şimdi!

  • Görüntü /397962-4-adet-moda-alaşım-büyük-kitap-ayracı-metal-alaşım_cdn/share-1.jpeg
  • Görüntü /397962-4-adet-moda-alaşım-büyük-kitap-ayracı-metal-alaşım_cdn/share-2.jpeg
  • Görüntü /397962-4-adet-moda-alaşım-büyük-kitap-ayracı-metal-alaşım_cdn/share-3.jpeg

4 adet Moda Alaşım BÜYÜK kitap ayracı Metal Alaşım İmi Takılar Asılı Kolye 12 * 80mm Dıy Takı Aksesuarları Bulguları

₺14.81 ₺25.18

İstek Listesine Ekle
  • Sku: w397962
  • Kategoriler: Takı & Aksesuar
  • Kullanılabilirlik: Stokta var
  • Etiket: Kitap İşareti

Evet, yapıyoruz.Sadece resimlere ve örneklere ihtiyacım var.

Üstün Kalite ve Uygun Fiyatlandırma, ürünlerimizi uluslararası pazarda daha rekabetçi hale getiren başlıca avantajlarımızdır.

Cevaplar

geri bildirim

PAKETLER

SSS

Taşıyıcı Adı Tahmini Transit Süresi İzleme Hizmeti DHL Yaklaşık 3-5 gün www.dhl.com UPS Yaklaşık 3-5 gün www.ups.com EMS Yaklaşık 5-7 gün www.ems.com Çin Sonrası Hava Yaklaşık 15-25 gün www.intmail.183.com HKPOST Yaklaşık 15-20 gün www.hongkongpost.com Hızlı sevkiyat için herhangi bir uygun fiyata ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız.

Bizim Çalışma Süresi: 9: 30 AM 12: 00 PM ( Çin HK zaman)

Sorular

Evet, biz dünya çapında gemi

NOT: Alıcı nakliye sırasında vergi ,gümrük ve diğer masraflardan sorumlu olacaktır !Tüm öğeler www.nimettemizkan.com.tr doğrulanmış adrese sevk edilmelidir.

Şu anda, "önce müşteri, ilerleyin" iş felsefesine ve "önce müşteri" ilkesine bağlı kalarak müşterilerimize kaliteli hizmetler sunuyoruz.

anakara.LÜTFEN sabırlı OLUN!Biz genellikle standart uluslararası sunuyoruz airmail.It teslimat için yaklaşık 10 ila 25 iş günü sürebilir.Herhangi bir sorunuz veya özel isteğiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.aramızdaki zaman farkı nedeniyle 24 saat içinde cevap vereceğiz.

küpe dangle kolye vb) veya diğer el yapımı bulgular el sanatları.Ölçü Dönüşümü 1 cm = 0.393 inç 1 inç = 2.54 cm

Moda Kutsal Koruyucu Alaşım kitap ayracı Metal Alaşım İmi Takılar Asılı Kolye 12 * 80mm 4 adet Dıy Takı Aksesuarları Bulguları Ürün No.zSH009 Ürün Malzemeleri Çinko alaşımı Ürün Miktarı 4 adet/grup Ürün İndirim Toptan!3 Lottan Fazla Sipariş Verin = Ekstra %10 indirim Alın Ürün Yaklaşık Boyut 12 * 80mm Ürün Ağırlıklı Renkler Antik Gümüş Antik bronz Ürün Şekli tüy şekli yer imi charm kolye Ürün Kullanımı Fit takı yapımı kolye bulguları dıy (kolye veya bilezik,

Evet, yapıyoruz.Sipariş verirken müşterinizin gönderim adresine göndereceğiz

hakkımızda

Herhangi bir nedenle öğeden memnun değilseniz, aldıktan sonra bir hafta içinde orijinal durumunda iade edilebilir.öğeyi alır almaz size nakliye ücreti ile birlikte tam geri ödeme göndereceğiz.Ancak alıcının iade nakliye ücretini ödemesi gerekiyor.

bizimle iletişime geçin

Siparişleri birleştiriyor musunuz?

Evet, siparişleri birleştirebiliriz, böylece yalnızca bir kez ödeme yapmanız gerekir.Bu hizmete ihtiyacınız varsa ödeme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Özelleştirilmiş ürünleri kabul ediyor musunuz?

Damla nakliye sunuyor musunuz?

Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu, biz içtenlikle memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ile ve service.It sadece 1 dakikanızı alacak.Teşekkürler! :) Ürün ve hizmetten memnun değilseniz, herhangi bir olumsuz ve nötr geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.Teşekkürler! :)

Uluslararası gönderiyor musunuz?

Fabrikamız "Alışveriş Yapanlar için Emtia Cenneti"olarak bilinen Türük, Zhejiang'da bulunmaktadır.

Size güvenli sevkiyat sağlamak için her ayrıntıyı paketlemeye büyük özen gösteriyoruz .Bu nedenle, lütfen almak için imzalamadan önce paketi kontrol edin, kırık veya hasar görmüşse, bir kayıt yapabilirsiniz carrier.At aynı zamanda, bir fotoğraf çekebilir ve bize gönderebilirsiniz, sorunu ilk kez sizin için çözeceğiz.

Herhangi bir soru memnuniyetle karşılanır, mümkün olan en kısa sürede size cevap veririz.

Satış Şartları

Marka Adı - LJJAGLL
Tarz - modaya uygun
Öğe Türü - Takılar
Model Numarası - ZSH009'NIN sohbeti
Güzel mi Moda mı - Moda
Metal Türü - Çinko alaşımı
Boyut - 12*80mm
kalite - 4adet
çekicilik şekli - yer imi cetveli tılsım kolye
Takılar Türü - hayat cazibesi
Ürün Kullanım Hızı - Fit takı yapımı Kolye bulguları (kolye, bilezik, küpe, dıy)
Renkler - Antik Gümüş Antik bronz Altın
Malzeme - Metal
Dönüşümü Ölçün - 1mm = 0.0393 inç 1 inç = 25.4 mm
Ağırlık - 6g

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Müşteriler de arıyor:

Komik Paskalya Küpe Kırmızı Mantar Alaşım Yağ Damlası Kolye Küpe Kadınlar için Parti moda takı Ilişkili!

Komik Paskalya Küpe Kırmızı Mantar Alaşım Yağ Damlası Kolye Küpe Kadınlar için Parti moda takı

₺314.21 ₺448.82
komik paskalya küpe kırmızı mantar alaşım yağ damlası kolye küpe kadınlar için parti moda takı
30 % kapalı Paslanmaz Çelik Zincir Kolye Çift El Aşk Kalp Jest Kolye Kalp Parmak Gerdanlık Kolye 5 adet / grup Ilişkili!

30 % kapalı Paslanmaz Çelik Zincir Kolye Çift El Aşk Kalp Jest Kolye Kalp Parmak Gerdanlık Kolye 5 adet / grup

₺215.89
paket:5 adet / grup malzeme: paslanmaz çelik boyutu: 1.5 mm kalınlığı zincir
Toptan Hematit Mavi Kiyanit Bilezik erkek 8mm Bir Sınıf Terahertz Bilezik Yüksek Kalite Manyetik Hematit Bilezik Ilişkili!

Toptan Hematit Mavi Kiyanit Bilezik erkek 8mm Bir Sınıf Terahertz Bilezik Yüksek Kalite Manyetik Hematit Bilezik

₺598.62 ₺630.09
uyarı: 1.bileziği genellikle 17~19 cm uzunluğunda yaptık.özel boyuta ihtiyacınız varsa,herhangi bir boyutta bilezik yapabiliriz, lütfen ihtiyacınız olan boyutta bize bir mesaj bırakın. 2.siparişiniz 150$ ' dan fazla olduğunda,lütfen ücretsiz gönderim
1 Adet erkek Ve kadın Şanslı Yıl Kırmızı El Halat El dokuması Feng Shui Yijing Antik Paralar Kırmızı Halat Bilezik Ilişkili!

1 Adet erkek Ve kadın Şanslı Yıl Kırmızı El Halat El dokuması Feng Shui Yijing Antik Paralar Kırmızı Halat Bilezik

₺38.70 ₺59.44
not: onu giydiğinde şans senin yanında olacak. bu şanslı antik sikke kırmızı dize bilezik , paket içeriği: ve nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.teşekkürler! özellik: miktar:
Bonsny Paslanmaz Çelik 2 ADET Altın Gümüş kaplama Sevimli Domuz Anahtarlıklar Anahtarlık Hayvanlar Anahtar Zincirleri Severler Çift Için Araba Çanta Charms Ilişkili!

Bonsny Paslanmaz Çelik 2 ADET Altın Gümüş kaplama Sevimli Domuz Anahtarlıklar Anahtarlık Hayvanlar Anahtar Zincirleri Severler Çift Için Araba Çanta Charms

₺87.02 ₺193.49
notlar: manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. özellikler: 40mm x 40mm approximately1. 57 tall & 1.57 genişlik ürün açıklaması ağırlık: 27.1 g emtia malzemesi: paslanmaz çelik türü:
2023 Gümüş Renk Çift Katmanlı Becklace Kadınlar için Köpüklü Klavikula Zincir Gerdanlık moda takı Düğün Parti doğum günü hediyesi Ilişkili!

2023 Gümüş Renk Çift Katmanlı Becklace Kadınlar için Köpüklü Klavikula Zincir Gerdanlık moda takı Düğün Parti doğum günü hediyesi

₺26.11 ₺58.14
=== 交易须知 === 01 色差说明 :因拍照的背景 . 光线 . 及电脑显示器还原度的不同而造成的商品色差和色彩会有所不同,不在可控范围内,不属于质量问题.商品以实物为准.饰品基本都是手工加工而成,对色差及小瑕疵很在意的请仔细考虑后再决定是否订购. 06
Etnik Tarzı Noel Yeşil Kristal Üst Etrafında Alaşım Ağacı Küpe ve Kırmızı Cam Küpe Takı Ilişkili!

Etnik Tarzı Noel Yeşil Kristal Üst Etrafında Alaşım Ağacı Küpe ve Kırmızı Cam Küpe Takı

₺50.55 ₺101.10
¡tu satisfacción es nuestro objetivo!dar un comentario negativo o neutral es una actitud muy seria y nos aseguramos de que podamos resolver tu problema antes de dejar un comentario negativo.esperamos que te gusten nuestros artículos y que disfrutes de las compras
MeiBaPJ 9-10mm Doğal Altın Yuvarlak İnci Moda Kolye Kolye 925 Gümüş Güzel düğün takısı Kadınlar için Ilişkili!

MeiBaPJ 9-10mm Doğal Altın Yuvarlak İnci Moda Kolye Kolye 925 Gümüş Güzel düğün takısı Kadınlar için

₺4 169.20 ₺8 685.75
i̇nci rengi: altın 1 * kolye kolye meibapj gerçek 925 ayar gümüş i̇nci kolye kolye çevre standardı: nikel, kurşun, kadmiyum içermez brand:meibapj malzeme:100 % garanti gerçek 925 ayar gümüş (sadece kaplama değil)
YIZIZAI 100 %925 Ayar Gümüş Benzersiz Minimalist Tarzı Sivri Sopa Klip Küpe Abartma Unisex Tarzı hiçbir Deldi kulak klipsi Ilişkili!

YIZIZAI 100 %925 Ayar Gümüş Benzersiz Minimalist Tarzı Sivri Sopa Klip Küpe Abartma Unisex Tarzı hiçbir Deldi kulak klipsi

₺109.24 ₺218.49
▲ürün adı: benzersiz sivri çubuk klip küpe ▲malzeme: 100 %925 ayar gümüş eğer mix sipariş fazla 180$, ücretsiz kargo: dhl, aramex, fedex veya ems yerel test merkeziniz tarafından test yapabiliyorsanız memnuniyetle karşılıyoruz! not:
50 adet Küpe Kartları Kolye Küpe Ekran Kartları Self-Seal Çanta Kraft Kağıt Kulak Çıtçıt Kartı Karton DIY Takı Ambalaj Ilişkili!

50 adet Küpe Kartları Kolye Küpe Ekran Kartları Self-Seal Çanta Kraft Kağıt Kulak Çıtçıt Kartı Karton DIY Takı Ambalaj

₺68.14 ₺113.69
dikdörtgen: 6.*9cm yuvarlak: çap 5 cm miktar: bir set için 50 opp torba + 50 karton (ekran aksesuarları ve sahne hariç) renk: siyah, beyaz, kahverengi boyut: kare: 5 * 5 cm tipi: ambalaj çanta malzeme:
Neıxıu 1 adet 925 Ayar Gümüş Zincir Püskül Zirkon Çiçek Saplama Küpe Kadınlar Kız Mizaç Takı Aksesuarları Ilişkili!

Neıxıu 1 adet 925 Ayar Gümüş Zincir Püskül Zirkon Çiçek Saplama Küpe Kadınlar Kız Mizaç Takı Aksesuarları

₺96.28 ₺229.23
[hediye i̇çin] anne, eş, kız arkadaş, kız, arkadaşlar [özellikler] çift başına yaklaşık 1.5 gram 1.s: ürünleri göndermek için hangi kuryeleri kullanıyorsunuz? c: size hizmet etme fırsatını takdir ediyoruz ve memnuniyetiniz
Karikatür Kedi Çok Katmanlı Hamburger Broş Sevimli Kitty Sebze Rulo Özel Emaye Pin Lezzetli Yemek Rozeti Takı Hediye Çocuklar için Ilişkili!

Karikatür Kedi Çok Katmanlı Hamburger Broş Sevimli Kitty Sebze Rulo Özel Emaye Pin Lezzetli Yemek Rozeti Takı Hediye Çocuklar için

₺23.70 ₺47.59
karikatür kedi çok katmanlı hamburger broş sevimli kitty sebze rulo özel emaye pin lezzetli yemek rozeti takı hediye çocuklar için belirleme 1) fabrika ile çalışıyoruz ve fiyatı çok uygun. 3) ürünlerimiz özelleştirilebilir,