Hızlı ve ücretsiz kargo şimdi!

  • Görüntü /330565-Unisex-kış-sıcak-kadife-çocuklar-ve-yetişkin-inek_cdn/share-1.jpeg
  • Görüntü /330565-Unisex-kış-sıcak-kadife-çocuklar-ve-yetişkin-inek_cdn/share-2.jpeg
  • Görüntü /330565-Unisex-kış-sıcak-kadife-çocuklar-ve-yetişkin-inek_cdn/share-3.jpeg
  • Görüntü /330565-Unisex-kış-sıcak-kadife-çocuklar-ve-yetişkin-inek_cdn/share-4.jpeg
  • Görüntü /330565-Unisex-kış-sıcak-kadife-çocuklar-ve-yetişkin-inek_cdn/share-5.jpeg

unisex kış sıcak kadife çocuklar ve Yetişkin inek derisi gerçek deri tai chi ayakkabı wushu Dövüş sanatları kung fu ayakkabı sneakers beyaz / siyah

₺1 090.58 ₺1 211.67

İstek Listesine Ekle

Malzeme: yumuşak kafa tabakası sığır derisi,iç kadife

Paket dahil: 1 çift ayakkabı

Resimlerden biraz renk ve boyut farkı, monitör vb. Nedeniyle bir hata değildir, geri ödeme kabul etmeyeceğiz, anlayabileceğinizi umuyoruz.

1.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize bırakın "Olumlu Geribildirim" bizim için ürün aldığınızda, ve biz sizin için aynısını yapacağız.

Alıcının evde olmaması, alıcının gümrük vergisini ödememesi, alıcının paketi zamanında almaması vb.Gibi alıcının nedeni nedeniyle paket iade edilirse , geri ödeme yapmayacağız.Hala pakete ihtiyacınız varsa, tekrar gönderebiliriz, ancak nakliye ücretini ödemelisiniz, anlayışınız için çok teşekkürler!

Göndermeden önce öğeleri dikkatlice inceleyeceğiz, bu nedenle genellikle kalite sorunu olmayacaktır.

1.Çoğu ülke için nakliye süresi yaklaşık 14 ~ 35 gündür, belki kötü hava koşulları vb. Nedeniyle daha uzun zaman alacaktır.

Geri bildirim:

Satın alma işleminizden memnun değilseniz, alınan ürünleri değiştirebilirsiniz.Siparişinizin alınmasından itibaren 3 gün içinde bizimle iletişime geçmelisiniz,paketi 3 gün içinde imzaladıktan sonra herhangi bir sorundan sorumlu olmayacağız ve iade veya geri ödeme kabul etmiyoruz.Ve tüm ek nakliye ücretlerini ödemelisiniz ve iade edilen ürünler orijinal durumunda tutulmalıdır.

Not: resimlerin rengi, kaçınılmaz olan ekran vb. Nedenlerden dolayı küçük bir fark olabilir, anlayışınız için teşekkürler!

İade ve İade:

Boyutu: Biz EURO ayakkabı boyutu 33~45 yumuşak, rahat, nefes terleme, iyi aşınma direnci, yaşlanma direnci, Not: biz çocuklar ve yetişkin ayakkabı var, lütfen ihtiyacınız olan rengi seçin ve lütfen ihtiyacınız olan avrupa ayakkabı boyutu veya abd ayakkabı boyutu hakkında bize mesaj bırakın, lütfen ayakkabı boyutumuz hakkında bize mesaj bırakırsanız bize bir erkek veya kadın olduğunuzu söyleyin, çok teşekkürler!İpucu: Ayakkabı zie bir boyut daha küçüktür, bu yüzden 43 beden seçerseniz, size 44 beden göndereceğiz.

Nakliye:

Not: Ayağınız geniş veya şişman ise, lütfen bir beden daha büyük seçin, teşekkürler!

2.Alıcı herhangi bir gümrük vergisi,tahsil edilen görev vb. Sorumludur.

Zaman ayırdığınız ve satın aldığınız için çok teşekkür ederim !

2.Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.

Teknoloji - ÜCRETSİZ ESNEK
Spor Türü - Kung Fu
Uygun - Normalden daha küçük uyuyor. Lütfen bu mağazanın boyut bilgilerini kontrol edin
Cinsiyet - Üniseks
Uygulanabilir Yer - Sert Mahkeme
Uygulama Seviyesi - Acemi
Çıkış Tarihi - Bahar2018
Marka Adı - Bayrak
Atletik Ayakkabı Tipi - Kung Fu

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Müşteriler de arıyor:

Basketbol ayakkabıları Erkekler için Dantel-Up Yüksek Top Sneakers Retro Ayakkabı Basketbol Nefes Trend Erkek Spor Ayakkabı Açık yürüyüş ayakkabısı Ilişkili!

Basketbol ayakkabıları Erkekler için Dantel-Up Yüksek Top Sneakers Retro Ayakkabı Basketbol Nefes Trend Erkek Spor Ayakkabı Açık yürüyüş ayakkabısı

₺407.53 ₺815.25
8118862579204665 not: lütfen taban uzunluğuna göre değil,ayak uzunluğunuza göre ayakkabı boyutunu seçin. ^^gönderi: boyutu 39 = ayak uzunluğu 24.5 cm boyutu 40 = ayak uzunluğu 25.0 cm boyutu 41 = ayak uzunluğu 25.5 cm boyutu
Büyük Boy 44 Kadın spor ayakkabı Açık bağcıklı ayakkabı Yeni koşu ayakkabıları Bayanlar Nefes Sneakers Yaz Eğitim sepetleri femme Ilişkili!

Büyük Boy 44 Kadın spor ayakkabı Açık bağcıklı ayakkabı Yeni koşu ayakkabıları Bayanlar Nefes Sneakers Yaz Eğitim sepetleri femme

₺851.17
doğru boyut nasıl seçilir: ayak uzunluğu taban uzunluğu değildir, taban uzunluğu ayak uzunluğundan 0-1.5 cm daha uzundur! adım 1 boyutu seçtiğinizde lütfen ayak uzunluğunuzu dikkatlice ölçün.
Erkek Spor Ayakkabı Koşu Spor erkek ayakkabısı Ilişkili!

Erkek Spor Ayakkabı Koşu Spor erkek ayakkabısı

₺2 644.05
modname = ckeditör
Erkekler basketbol ayakkabıları Erkek Çocuklar Nefes Yüksek Top Koşu Kaymaz Spor Atletik Eğitmenler Egzersiz Spor Ayakkabı Ilişkili!

Erkekler basketbol ayakkabıları Erkek Çocuklar Nefes Yüksek Top Koşu Kaymaz Spor Atletik Eğitmenler Egzersiz Spor Ayakkabı

₺2 864.39
boyutu 36 = ayak uzunluğu 23 cm dış mekan rb yükselti̇lmi̇ş aşınmaya dayanıklı kauçuk: kauçuk formülünü yükselterek, plastik, çimento koşullarına daha iyi uyum sağlayabilen aşınma direnci büyük ölçüde iyileştirilmiştir. etc.in
Futbol kramponları TF / FG Eğitim Çim Açık Profesyonel futbol ayakkabıları Erkek Kadın Yetişkin Genç Kaymaz Futbol Cleats Sneakers Ilişkili!

Futbol kramponları TF / FG Eğitim Çim Açık Profesyonel futbol ayakkabıları Erkek Kadın Yetişkin Genç Kaymaz Futbol Cleats Sneakers

₺3 661.87 ₺9 329.73
örneğin, ayak uzunluğunuz 26 cm ise, 42 beden seçmelisiniz . not: d taban uzunluğuna ve taban uzunluğuna göre boyutu seçmeyin! ayak uzunluğu = astarı uzunluğu - (0-1.5) cm adım 3. doğru boyuttan emin değilseniz, bizimle iletişime
2023 Yeni Lüks Masa Tenisi Ayakkabı Unisex En Kaliteli spor ayakkabılar Adam Giyilebilir Kapalı Mahkeme Ayakkabı Marka Badminton Eğitim Ilişkili!

2023 Yeni Lüks Masa Tenisi Ayakkabı Unisex En Kaliteli spor ayakkabılar Adam Giyilebilir Kapalı Mahkeme Ayakkabı Marka Badminton Eğitim

₺4 835.40 ₺8 791.48
1. lütfen gerçek ayak uzunluğuna göre doğru boyutu seçin. 3. eğer boyutu hakkında emin değilseniz, lütfen bize ulaşın. boyut bildirimi: 2. ayaklarınız daha kalın veya daha genişse, bir beden daha büyük seçebilirsiniz.