Hızlı ve ücretsiz kargo şimdi!

  • Görüntü /195429-Şeker-torbaları-kağıt-şeker-torbası-doğum-günü_cdn/share-1.jpeg
  • Görüntü /195429-Şeker-torbaları-kağıt-şeker-torbası-doğum-günü_cdn/share-2.jpeg
  • Görüntü /195429-Şeker-torbaları-kağıt-şeker-torbası-doğum-günü_cdn/share-3.jpeg
  • Görüntü /195429-Şeker-torbaları-kağıt-şeker-torbası-doğum-günü_cdn/share-4.jpeg
  • Görüntü /195429-Şeker-torbaları-kağıt-şeker-torbası-doğum-günü_cdn/share-5.jpeg
  • Görüntü /195429-Şeker-torbaları-kağıt-şeker-torbası-doğum-günü_cdn/share-6.jpeg

Şeker Torbaları Kağıt Şeker Torbası Doğum Günü Partileri için Zarif Tasarım Gelin Partileri için Düğünler için

₺438.45 ₺730.63

İstek Listesine Ekle
  • Sku: w195429
  • Kategoriler: Ev & Bahçe
  • Kullanılabilirlik: Stokta var
  • Etiket:

50 x Kolye

Geri bildirim hakkında

Not: 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

50 x Şerit

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Şeker Torbaları Kağıt Şeker Torbası Doğum Günü Partileri için Zarif Tasarım Gelin Partileri için Düğünler için

Paket Listesi:

Stil: Avrupa ve Çin

Katlanmış Yükseklik: Yaklaşık. 18 cm / 7.1 inç

4. Kullanımı dayanıklı: Yüksek kaliteli kalın karton malzemeden yapılmış, çevre dostu ve güvenli, kullanımda dayanıklı, toksik olmayan ve tatsız.

8. Biz satıcı ithalat vergisinden sorumlu değiliz, alıcı bundan sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

Nakliye hakkında

3. ÇOKLU kullanımlar: Bu şeker kutusu, şeker, çikolata, bisküvi, mücevher, bilezik, yüzük ve diğer küçük hediyeleri saklamak için yaygın olarak uygundur.

İade ve geri ödeme

Belirleme:

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve referans içindir .

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.nimettemizkan.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

50 x Şeker Kutusu

9. BR alıcı lütfen cpf veya cnpj'yi sağlayın, daha hızlı almanız sizin için daha iyi olacaktır.teşekkürler

Öğe Türü: Şeker Kutusu

50 x Toka

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

6. Gönderinizi bu süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Ağırlık: Yaklaşık. 790g / 27.9 oz

3. Teyit edilen sipariş adreslerine gönderiyoruz.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

2. UYGULANABİLİR FIRSAT: Partiler, doğum günleri, gelin partileri, doğum günü partileri, Noel, yıldönümleri, nişan ve diğer durumlar için uygundur.

Malzeme: Karton

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

5. DÜĞÜN dekorasyonu: Montajı kolay, pürüzsüz yüzeyler, parlak renkler, zarif tasarım, düğün dekorasyonu için ideal bir seçimdir.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

Özellik: 1. Yenilikçi STİL: Kolye ve şerit süslemeli, güzel ve benzersiz, narin bir görünüme katlanabilen narin şeker kutusu.

Marka Adı - Aramox'un
Kaynak - Anakara Çin
Malzeme - Diğer

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Müşteriler de arıyor:

7/13/19 Tüp Balon Sütun Standı Balonlar Tutucu Düğün Doğum Günü Partisi Dekorasyon Çocuklar Bebek Duş Bayram Balonlar Destek Malzemeleri Ilişkili!

7/13/19 Tüp Balon Sütun Standı Balonlar Tutucu Düğün Doğum Günü Partisi Dekorasyon Çocuklar Bebek Duş Bayram Balonlar Destek Malzemeleri

₺21.11 ₺35.18
ürün adı: balonlar aksesuarları tipi: balon sütun / standı / tutucu fırsat: düğün dekorasyon, doğum günü partisi süslemeleri yetişkin çocuklar, bebek duş, şenlikli parti süslemeleri paket: 1 adet (resim olarak ) tüm
Yeni Renkli 10 Ortanca ipek çiçek yapay çiçekler Beyaz Düğün Çiçekleri Küçük Buket yapay çiçekler Parti DIY Deco Ilişkili!

Yeni Renkli 10 Ortanca ipek çiçek yapay çiçekler Beyaz Düğün Çiçekleri Küçük Buket yapay çiçekler Parti DIY Deco

₺42.40 ₺90.17
çiçek adı: yapay ortanca durum: yeni boyut: 30 cm uzunluğunda (baş çiçek çapı 4 cm) renk: gösterildiği gibi malzeme: yüksek kaliteli ipek çiçek paket içerir: 1 demet = dahil (5 çatal, 10 çiçek başları, 5 simüle su bitkileri ve yaprakları)
Kokteyl İçecek Karıştırma Karıştırma Çubukları Meyve Desen 1 Adet Şarap Bar Aracı Restoran Parti Malzemeleri 304 Paslanmaz Çelik Ilişkili!

Kokteyl İçecek Karıştırma Karıştırma Çubukları Meyve Desen 1 Adet Şarap Bar Aracı Restoran Parti Malzemeleri 304 Paslanmaz Çelik

₺43.33 ₺61.84
1.lütfen ölçüm için hafif sapmaya izin verin. boyutu: yaklaşık 19.5 * 0.7 cm 4. gemi yöntemi için cpam,cpap,ems,dhl,ups,fedex sağlıyoruz ödeme nakliye not 15-25 gün arası you.so hızlı ihtiyacınız
50 adet El Saten Kurdele Yaylar DIY Zanaat Kaynağı Düğün Parti Dekor Hediye Paketleme Bowknots Dikiş Şapkalar Aksesuarları Aplikler Ilişkili!

50 adet El Saten Kurdele Yaylar DIY Zanaat Kaynağı Düğün Parti Dekor Hediye Paketleme Bowknots Dikiş Şapkalar Aksesuarları Aplikler

₺75.17 ₺83.51
bu ürün el yapımı ve çok mükemmel değil -lütfen şunu unutmayın boyutu: 32x30mm yaklaşık renk: resim olarak renk dönüşüm :1 inç = 25.4 mm veya 1mm = 0.0393 inç teşekkür ederim 100 % marka yeni. herhangi
108X Paslanmaz Çelik Renk Kodlama çikolata çeşmesi Peynir Fondü Çatal Meşe Ahşap Saplı ısıya Dayanıklı, 9.5 İnç Ilişkili!

108X Paslanmaz Çelik Renk Kodlama çikolata çeşmesi Peynir Fondü Çatal Meşe Ahşap Saplı ısıya Dayanıklı, 9.5 İnç

₺899.50 ₺1 499.04
renk: ahşap renk + gümüş fondü çatalları, kolay saklama için ücretsiz bir kese ile birlikte gelir.hafif ve küçük, mutfak çekmecesi ve mutfak dolabı gibi kompakt alana yerleştirmek için mükemmeldir. yüksek kalite 108 adet
Yağ Pourer Dağıtıcı Bacalı Şişe Paslanmaz Çelik Tıpa Şişe Şarap OlivePourer Stoper Şişe Bar Aksesuarları Ilişkili!

Yağ Pourer Dağıtıcı Bacalı Şişe Paslanmaz Çelik Tıpa Şişe Şarap OlivePourer Stoper Şişe Bar Aksesuarları

₺267.18 ₺667.86
sizinki ile detay boyutları karşılaştırın, izin lütfen 1-3 cm hata, nedeniyle manuel ölçüm. durumlar için uygundur: doğum günü, reklam promosyonları, yıldönümü kutlamaları vb. paket içeriği: bar araçları türü:
Sıcak Satış El Yapımı Çiçek Çelenk Çapraz Çiftlik Evi Dekor Çuval Bezi Yay Rustik Asma Çelenk DIY Paskalya Çelenk Dekorasyon Ilişkili!

Sıcak Satış El Yapımı Çiçek Çelenk Çapraz Çiftlik Evi Dekor Çuval Bezi Yay Rustik Asma Çelenk DIY Paskalya Çelenk Dekorasyon

₺130.35 ₺221.08
renk: resim rengi paket i̇çeriği: 1 adet * paskalya çelenk ile çapraz özellikler: 2. çelenk tabanı doğal bir rattan halkadır ve şekil, boyut ve genel görünüm olarak değişebilir. not: özellikler: boyut:
16 Adet Kağıt Altın Folyo Mutlu Doğum Günü Partisi Koni Şapka Yetişkinler Ve Çocuklar İçin Parti Dekorasyon Ilişkili!

16 Adet Kağıt Altın Folyo Mutlu Doğum Günü Partisi Koni Şapka Yetişkinler Ve Çocuklar İçin Parti Dekorasyon

₺95.17 ₺288.29
16 * doğum günü şapkası sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir. üzerinde farklı küçük toplar bulunan parti şapkası seti top.it kendiniz diy yapmak kolaydır. yetişkinler ve çocuklar için 16 adet
3 İn 1 Takım Taşınabilir Sofra Açık Kamp Seyahat Piknik Katlanabilir Paslanmaz Çelik çatal bıçak kaşık seti Kaşık Çatal Bıçak Sofra Ilişkili!

3 İn 1 Takım Taşınabilir Sofra Açık Kamp Seyahat Piknik Katlanabilir Paslanmaz Çelik çatal bıçak kaşık seti Kaşık Çatal Bıçak Sofra

₺68.88 ₺98.32
nakliye hakkında sipariş ve öğelerden memnunsanız 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakmak için bize bir iyilik yapın.siparişlerden memnun değilseniz lütfen bize olumsuz bir geri bildirim bırakmak için susmayın, ancak sizin için çözmek
Bar Araçları Kırmızı Şarap Mutfak Aracı Elektrikli şarap şişe açacağı Otomatik Tirbuşon Kavanoz Açacağı Folyo Kesici Seti Ilişkili!

Bar Araçları Kırmızı Şarap Mutfak Aracı Elektrikli şarap şişe açacağı Otomatik Tirbuşon Kavanoz Açacağı Folyo Kesici Seti

₺197.93 ₺299.96
a: biz 5 iş günü içinde sipariş göndereceğiz.teslim süresi farklı ülkelere göre değişecek ve hava koşullarından, resmi tatillerden vb. etkilenecektir.sipariş beyan zamanında alınmazsa, lütfen bizimle iletişime geçin. belirleme: c:
4 Adet Küçük Standları Standı Vitrin Figürleri Bebek Ekran Standı Aksiyon Figürü Küçük Vitrin Ilişkili!

4 Adet Küçük Standları Standı Vitrin Figürleri Bebek Ekran Standı Aksiyon Figürü Küçük Vitrin

₺482.52 ₺1 026.52
- güvenli malzemelerden yapılmış, mükemmel işçilik, dayanıklı, bir süre için olabileceğinden emin olabilirsiniz. - boyut = 15 cm. - hatırlatma: sevgili alıcılar, manuel ölçüm, çekim aydınlatma efektleri nedeniyle, fotoğraf
6 Adet Mat Altın Mini Bıçak Çatal Keski Tereyağı Peynir Dilimleme Kesici Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Takımı Aracı Mutfak Gadget Ilişkili!

6 Adet Mat Altın Mini Bıçak Çatal Keski Tereyağı Peynir Dilimleme Kesici Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Takımı Aracı Mutfak Gadget

₺324.03 ₺648.24
modname = resimler ve sütunlar = 1 & sütun alanı = 0 & satır alanı = 0 & hizala = merkez modname = ckeditör
Yenilebilir Şeker Tozu Flaş Glitter Renk Toz Tozu Dekorasyon Gıda Kek Bisküvi Pişirme Malzemeleri Kek Dekorasyon Pigment Kalem Ilişkili!

Yenilebilir Şeker Tozu Flaş Glitter Renk Toz Tozu Dekorasyon Gıda Kek Bisküvi Pişirme Malzemeleri Kek Dekorasyon Pigment Kalem

₺25.37 ₺36.85
marka yeni ve yüksek kaliteli kullanımı: kek dekorasyon, pişirme aracı tipi: kek araçları hassas toz ve saf renk kullanımı kolaylaştırır. şişe boyutu: 3. 7x3. 7x2. 6 cm renk: seçtiğiniz için 12 renk ağırlık:
Macun Kalıp Çerez Kesiciler Gıda sınıfı Silikon Kabuklu Mücevher Şekli Pişirme Kapları Fondan Kek Kalıbı Sevgililer Günü için Hediye M6CE Ilişkili!

Macun Kalıp Çerez Kesiciler Gıda sınıfı Silikon Kabuklu Mücevher Şekli Pişirme Kapları Fondan Kek Kalıbı Sevgililer Günü için Hediye M6CE

₺55.18 ₺68.88
özellikleri: marka yeni ve yüksek kaliteli renk: rastgele renk şartname: malzeme: gıda sınıfı silikon boyutu: resim olarak ailenizle sabun veya kek yapın ve kendin yap eğlencesinin tadını çıkarmak için bir araya gelin. kullanımı
Normandiya Sr2 Klasik Kupa Tasarım Baskılı Görüntü Drinkware Fotoğraf Çay Resim Fincan Hediyeler Kahve Basit Kolu Yuvarlak Ilişkili!

Normandiya Sr2 Klasik Kupa Tasarım Baskılı Görüntü Drinkware Fotoğraf Çay Resim Fincan Hediyeler Kahve Basit Kolu Yuvarlak

₺561.40 ₺4 318.62
5.beklenen teslim tarihi gümrük, hava durumu vb. etkilerden etkilenecektir., bazen almak biraz daha uzun sürebilir, sipariş koruma sürenizi uzatmak için paketi almadığınızda lütfen bizimle iletişime geçin. 4.1 inç = 2.54 cm 3.resim