Hızlı ve ücretsiz kargo şimdi!

  • Görüntü /11224-Unisex-gri-kahverengi-sarı-i̇lkbahar-and-sonbahar_cdn/share-1.jpeg
  • Görüntü /11224-Unisex-gri-kahverengi-sarı-i̇lkbahar-and-sonbahar_cdn/share-2.jpeg
  • Görüntü /11224-Unisex-gri-kahverengi-sarı-i̇lkbahar-and-sonbahar_cdn/share-3.jpeg
  • Görüntü /11224-Unisex-gri-kahverengi-sarı-i̇lkbahar-and-sonbahar_cdn/share-4.jpeg
  • Görüntü /11224-Unisex-gri-kahverengi-sarı-i̇lkbahar-and-sonbahar_cdn/share-5.jpeg
  • Görüntü /11224-Unisex-gri-kahverengi-sarı-i̇lkbahar-and-sonbahar_cdn/share-6.jpeg

unisex gri / kahverengi / sarı İlkbahar & Sonbahar su geçirmez ayakkabı budist rahipler ayakkabı yatıyordu meditasyon kung fu ayakkabı

₺1 070.03 ₺1 188.90

İstek Listesine Ekle

Yüksek kaliteyi garanti ediyoruz, lütfen sadece fiyatı karşılaştırmayın .

Packag dahil: 1 çift ayakkabı

2.Alıcı herhangi bir gümrük vergisi,tahsil edilen görev vb. Sorumludur.

Not: Ayağınız geniş veya şişman ise, lütfen bir beden daha büyük seçin, teşekkürler!

Geri bildirim:

1.Çoğu ülke için nakliye süresi yaklaşık 14 ~ 35 gündür, belki kötü hava koşulları vb. Nedeniyle daha uzun zaman alacaktır.

Alıcının evde olmaması, alıcının gümrük vergisini ödememesi, alıcının paketi zamanında almaması vb.Gibi alıcının nedeni nedeniyle paket iade edilirse , geri ödeme yapmayacağız.Hala pakete ihtiyacınız varsa, tekrar gönderebiliriz, ancak nakliye ücretini ödemelisiniz, anlayışınız için çok teşekkürler!

1.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize bırakın "Olumlu Geribildirim" bizim için ürün aldığınızda, ve biz sizin için aynısını yapacağız.

Resimlerden biraz renk ve boyut farkı monitör vb. Nedeniyle bir hata değildir, geri ödeme kabul etmeyeceğiz, anlayabileceğinizi umuyoruz.

Zaman ayırdığınız ve satın aldığınız için çok teşekkür ederim !

Yüksek kalite ve düşük fiyat

Satın alma işleminizden memnun değilseniz, alınan ürünleri değiştirebilirsiniz.Siparişinizin alınmasından itibaren 3 gün içinde bizimle iletişime geçmelisiniz,paketi 3 gün içinde imzaladıktan sonra herhangi bir sorundan sorumlu olmayacağız ve iade veya geri ödeme kabul etmiyoruz.Ve tüm ek nakliye ücretlerini ödemelisiniz ve iade edilen ürünler orijinal durumunda tutulmalıdır.

Toptan ve perakende

Göndermeden önce öğeleri dikkatlice inceleyeceğiz, bu nedenle genellikle kalite sorunu olmayacaktır.

Avrupa boyutu: 35~45

ABD boyutu: 4.5~11

Lütfen ihtiyacınız olan ayakkabı boyutu hakkında bize mesaj bırakın ve ayakkabıların bir erkek veya kadın için olduğunu bize bildirin,o zaman size uygun boyutu göndereceğiz, teşekkürler!

2.Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.

İade ve İade:

Nakliye:

Not: resim, kaçınılmaz olan farklı üretim partileri nedeniyle küçük bir fark olabilir, anlayışınız için çok teşekkürler!

Su geçirmez vamp, yüksek kaliteli EVA tabanı Nefes, çok rahat

Atletik Ayakkabı Tipi - tai chi kung fu
Uygulama Seviyesi - Acemi
Teknoloji - ÜCRETSİZ ESNEK
Uygulanabilir Yer - Sert Mahkeme
Kaynak - Anakara Çin
Cinsiyet - Üniseks
Çıkış Tarihi - Bahar2019
Marka Adı - Bayrak
Uygun - Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Spor Türü - tai chi kung fu

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Müşteriler de arıyor:

Orijinal Profesyonel Yonex Tenis Çantası Büyük Kapasiteli Spor Sırt Çantası Ayakkabı Bölmesi İle Maç Eğitimi İçin Ilişkili!

Orijinal Profesyonel Yonex Tenis Çantası Büyük Kapasiteli Spor Sırt Çantası Ayakkabı Bölmesi İle Maç Eğitimi İçin

₺1 231.86 ₺3 079.73
yüksek kaliteli suni deri + kumaş malzeme 2 ana bölme, 1 yan bölme,1 ayakkabı bölmesi yonex el çantası maksimum 2 raket için çanta boyutu.75x33x19 cm/29.5x13x7.5 inç yonex sırt çantası yüksek kaliteli
Kış Erkek yürüyüş ayakkabıları Açık Yürüyüş Koşu Trekking Sıcak Kar Botları Dağ Tırmanışı spor ayakkabılar Atletik Su Geçirmez Ilişkili!

Kış Erkek yürüyüş ayakkabıları Açık Yürüyüş Koşu Trekking Sıcak Kar Botları Dağ Tırmanışı spor ayakkabılar Atletik Su Geçirmez

₺4 196.23 ₺4 823.18
kış erkek yürüyüş ayakkabıları açık yürüyüş koşu trekking sıcak kar botları dağ tırmanışı spor ayakkabılar atletik su geçirmez ​
Spor Ortopedik Tabanlık Ayak Erkekler Kadınlar EVA Nefes Şok Emme Ayakkabı Astarı Koşu Basketbol Bakımı Ilişkili!

Spor Ortopedik Tabanlık Ayak Erkekler Kadınlar EVA Nefes Şok Emme Ayakkabı Astarı Koşu Basketbol Bakımı

₺9.07 ₺94.62
durum: %100 % yepyeni boyut: ayakkabınızın boyutuna göre uyarlanabilen bir boyut. renk: resimde gösterildiği gibi astarı sizin için doğru boyuta kesebilirsiniz özellik: 3.kemeri etkili bir şekilde destekleyin
DKZSYIM Yeni Latin Dans Ayakkabıları yüksek topuklu kadın Saten dans ayakkabıları bayan Dans Ayakkabıları topuklu 5 cm-8.5 cm Kızlar Salsa Balo Salonu Ayakkabıları Ilişkili!

DKZSYIM Yeni Latin Dans Ayakkabıları yüksek topuklu kadın Saten dans ayakkabıları bayan Dans Ayakkabıları topuklu 5 cm-8.5 cm Kızlar Salsa Balo Salonu Ayakkabıları

₺262.18 ₺327.73
biz genellikle genellikle ücretsiz kargo olan çin sonrası hava posta kullanın.tahmini teslim süresi aşağıdaki gibidir: teslim süresi burada gerçek fotoğrafları gösteriyoruz, ancak ışık ve farklı bilgisayarlar gibi farklı renklere
Yeni Latin Dans Ayakkabıları Kadın Balo Salonu Tango Konfor dans ayakkabıları Süet Taban Ipek Parti Salsa Dans Ayakkabıları Bayanlar ıçin Sandalet Ilişkili!

Yeni Latin Dans Ayakkabıları Kadın Balo Salonu Tango Konfor dans ayakkabıları Süet Taban Ipek Parti Salsa Dans Ayakkabıları Bayanlar ıçin Sandalet

₺2 466.86
ayak uzunluğuna göre boyutu seçin ve bizim boyut grafik.(ülkenizin normal boyutuna göre boyutu seçmeyin !!!) geniş, şişman veya yüksek bir basamağınız varsa, 1 beden yukarı çıkmayı düşünebilirsiniz. çin boyutu 34 = ayak uzunluğu
Yonex TENİS ayakkabıları ERKEKLER kadınlar badminton ayakkabı spor ayakkabılar koşu güç yastık 2022 SHB510W Ilişkili!

Yonex TENİS ayakkabıları ERKEKLER kadınlar badminton ayakkabı spor ayakkabılar koşu güç yastık 2022 SHB510W

₺2 306.33 ₺2 562.58
boyutunu seçmek için ayak uzunluğuna göre lütfen ayakkabı * 1 (kutu olmadan ) bi̇z 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 euro 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41 42 43 44 uzunluk cm 22.5 23 23.5 24 24.5 25 25.5 26 26.5 27 27.5 28 notlar:
TopFıght Yüksek Top Basketbol Sneakers Kaymaz Spor Eğitimi spor ayakkabı Rahat Süper Elastik spor ayakkabı Ilişkili!

TopFıght Yüksek Top Basketbol Sneakers Kaymaz Spor Eğitimi spor ayakkabı Rahat Süper Elastik spor ayakkabı

₺495.67 ₺660.83
geri bildirim: 1. boyut belirli ölçümlerle gösterilmiştir ve çin standındadır, lütfen sipariş vermeden önce kontrol edin, lütfen detay ölçümlerine göre boyutu seçin, sadece 'boyut' değil, boyutumuz standartınızla aynı olmayabilir. 3.