Hızlı ve ücretsiz kargo şimdi!

  • Görüntü /382468-Yüksek-top-erkek-güvenlik-ayakkabıları-çelik-ayak_cdn/share-1.jpeg
  • Görüntü /382468-Yüksek-top-erkek-güvenlik-ayakkabıları-çelik-ayak_cdn/share-2.jpeg
  • Görüntü /382468-Yüksek-top-erkek-güvenlik-ayakkabıları-çelik-ayak_cdn/share-3.jpeg
  • Görüntü /382468-Yüksek-top-erkek-güvenlik-ayakkabıları-çelik-ayak_cdn/share-4.jpeg
  • Görüntü /382468-Yüksek-top-erkek-güvenlik-ayakkabıları-çelik-ayak_cdn/share-5.jpeg
  • Görüntü /382468-Yüksek-top-erkek-güvenlik-ayakkabıları-çelik-ayak_cdn/share-6.jpeg

Yüksek Top Erkek Güvenlik Ayakkabıları Çelik Ayak yarım çizmeler Adam Delinme Geçirmez Moda iş ayakkabısı Erkek Kış İş Sneaker Yeni Güvenlik Botları

₺3 172.86 ₺7 050.81

İstek Listesine Ekle
  • Sku: w382468
  • Kategoriler: Ayakkabı
  • Kullanılabilirlik: Stokta var
  • Etiket:

Güzel bir alışveriş deneyimine sahip olmanızı ve ayakkabıları aldıktan sonra bize iyi geribildirim vermenizi dileriz, ayakkabılarla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, sorunu bir kerede çözmenize yardımcı olacağız.

Ürün farklılıkları hakkında: Aynı ürünün farklı partileri nedeniyle, normal bir fenomen olan desen ve renk farklılıklarında küçük farklılıklar olabilir.

2. O ur ayakkabı Çin boyutu vardır .lütfen bu ayakkabıyı giyeceğiniz çorapla ayaklarınızı ölçün.sonra boyutunu seçmek için ayak uzunluğuna göre .ayaklarınız biraz tombul ise, lütfen 1 beden daha büyük seçin .ayaklarınız biraz sıska ise, lütfen 1 beden küçük seçin .kafanız karıştıysa, sadece bizimle iletişime geçin .teşekkürler

Renk tonu hakkında: Aydınlatma, ürün malzemeleri, üretim partileri, ekran çözünürlüğü ve renklerin kişisel anlayışı gibi faktörler nedeniyle, resimler ve gerçek ürünler arasında ince farklılıklar olabilir.Kabul edemezseniz, lütfen dikkatli bir şekilde satın alın.

boyutu 49 = ayak uzunluğu 29 5mm;

Lütfen dikkat edin :

Hata hakkında: Haklarınızı güvence altına almak için yanlış teslimatı, kaçırılan teslimatı veya bariz kalite sorunlarını alırsanız, lütfen paketin yüz sayfasının ve alt sayfasının bir fotoğrafını çekin, ürünün belirli sorununu açıklayın ve zamanında müşteri hizmetlerine başvurun.Yeniden göndermeyi veya para iadesini ayarlayacağız.

Adım 4: Uzunluğu bir cetvelle ölçün ve aşağıdaki boyutu öğrenin

Sipariş için ödeme yapmak, tam metni okuduğunuz ve aşağıdaki şartları kabul ettiğiniz anlamına gelir:

boyutu 48 = ayak uzunluğu 290mm;

boyutu 42 = ayak uzunluğu 260 m m;

boyutu 43 = ayak uzunluğu 265 m m;

boyutu 36 = ayak uzunluğu 230 m m;

Not: Lütfen Boyut grafiğimizi kullanmadan önce Nasıl Ölçülür bölümünü çok dikkatli bir şekilde okuyun.Seçmek için ayak uzunluğuna göre shoes.In ayrıca, boyut grafiğinin farklı boyut grafik kimliklerine sahip üründen ürüne değişebileceğini unutmayın.

Doğru boyut nasıl seçilir:

Fatura hakkında: Pakete herhangi bir fatura koymuyoruz, Fatura kesmeniz gerekiyorsa, ilgili fatura bilgilerini sağlamak için lütfen müşteri hizmetleri personelimizle iletişime geçin.

Dropshipping ve toptan satış hakkında: Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz.Bizimle rahatça iletişime geçebilirsiniz, size en iyi fiyatı sağlayabiliriz.

Adım 3: Topuğunuzun ucunu ve en uzun parmağınızın ucunu işaretleyin

Dropshipping ve toptan satış hakkında: Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz.Bizimle rahatça iletişime geçebilirsiniz, size en iyi fiyatı sağlayabiliriz.

Adım 1: Boş bir kağıt hazırlayın

boyutu 45 = ayak uzunluğu 275mm;

2. Ayak uzunluğu iç taban uzunluğu veya ayakkabı dış taban uzunluğu değildir.Normalde, Taban uzunluğu > İç uzunluk > ayak uzunluğu .Doğru ayak uzunluğu nasıl ölçülür:

Adım 2: Ayağınızı boş kağıda yerleştirin

Ürün farklılıkları hakkında: Aynı ürünün farklı partileri nedeniyle, normal bir fenomen olan desen ve renk farklılıklarında küçük farklılıklar olabilir.

boyutu 38 = ayak uzunluğu 240 m m;

Boyutu belirsiz ise, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Şimdiden teşekkürler.

boyutu 46 = ayak uzunluğu 280mm;

Renk tonu hakkında: Mağazamızdaki ürünler profesyonelce fotoğraflandı.Aydınlatma, ürün malzemeleri, üretim partileri, ekran çözünürlüğü ve kişisel renk anlayışı gibi faktörler nedeniyle, resimler ve gerçek ürünler arasında ince farklılıklar olabilir.Kabul edemezseniz, lütfen dikkatli bir şekilde satın alın.

boyutu 39 = ayak uzunluğu 245 m m;

Iade ve geri ödeme hakkında: Ürünü iade etmek veya değiştirmek istiyorsanız, lütfen ayakkabıları aldıktan sonra 7 gün içinde bizimle iletişime geçin (lojistik imzalama tarihine göre).Ürün orijinal durumunda olmalıdır (nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez).İnsan yapımı kusur,kırık,çizik vb. Gibi garanti edilmez.Ayakkabılar yıpranmışsa, iade ve geri ödemeyi kabul etmiyoruz.anlayabilmeni diliyorum, teşekkürler.

boyutu 35 = ayak uzunluğu 225mm ;

1.Farklı ülkeler ve farklı üreticiler nedeniyle, boyut bilgileri farklıdır, ayak uzunluğunuz boyutu seçmek için tek kriterdir

boyutu 37 = ayak uzunluğu 235 m m;

boyutu 34 = ayak uzunluğu 220 m m;

Alışveriş Notları:

boyutu 50 = ayak uzunluğu 300mm;

ıyi bir alışveriş deneyimine sahip olmanızı ve bize 5 yıldızlı değerlendirme vermenizi dileriz.

Tanıtımlar: Ayaklarınızı ölçerken lütfen normalde bu tür ayakkabılar için giyeceğiniz çorapları/çorapları giymeyi unutmayın .

boyutu 40 = ayak uzunluğu 250 m m;

Erkekler için iş güvenliği botları - iş ayakkabısı erkekler
Topuk Yüksekliği - Süper Yüksek (8cm-up)
Güvenlik Ayakkabısı Botları - Çelik burunlu iş ayakkabısı
Hafif Güvenlik Ayakkabıları - güvenlik ayakkabıları
Astar Malzemesi - Pamuklu Kumaş
Sezon - İlkbahar / Sonbahar
Kaynak - Anakara Çin
nefes alabilen güvenlik ayakkabıları - Güvenlik Ayakkabıları Adam
Güvenlik Ayakkabıları - Erkekler için Güvenlik Botları Çelik Burunlu
Desen Türü - Karışık Renkler
Marka Adı - yadibeyba'nın
Özel Ayakkabılar - Erkek Bot Ayakkabı
Üst Malzeme - Tuval
Ayakkabı Güvenliği - İş Ayakkabısı Erkek Güvenliği
Önyükleme Yüksekliği - ayak bileği
Şaft Malzemesi - Tuval
Önyükleme Türü - İş ve güvenlik
İç taban Malzemesi - PU
Tarz - boş
el yapımı - Evet
iş ayakkabısı spor ayakkabı - Güvenlik Botları
İş Botlarının Güvenliği - Sefty Ayakkabı
iş ayakkabısı - İş Botları
Dış Taban Malzemesi - EVA
Uygun - Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Kapatma Türü - Bağcıklı
İş ve güvenlik botları - Erkek Güvenlik Ayakkabısı
İş ayakkabısı Botları Erkekler Kaymaz - çelik burunlu ayakkabılar
Ayak Şekli - Sivri burun
CN - Guangdong
iş güvenliği ayakkabıları - güvenlik ayakkabıları
Moda Öğesi - Çapraz bağlı
Delinmez İş Ayakkabısı - iş çizmeleri
Taktik Ayakkabı - Erkek Çelik Burunlu Güvenlik Ayakkabısı
spor güvenlik ayakkabıları - Erkekler için iş ayakkabısı
Güvenlik Botları iş botları - iş ayakkabısı

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Müşteriler de arıyor:

Yumuşak Deri Hafif ve Nefes Alabilen İnek Derisi Kare Kafa Koyun Derisi deri ayakkabı gündelik erkek ayakkabısı Ilişkili!

Yumuşak Deri Hafif ve Nefes Alabilen İnek Derisi Kare Kafa Koyun Derisi deri ayakkabı gündelik erkek ayakkabısı

₺3 304.88
geribildirim müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. öğenin hasar görmesi, kırılması veya yanlış öğenin gönderilmesi durumunda iade kabul edemeyiz.lütfen anlayın! herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.genellikle
Şef Ayakkabı erkek Mutfak erkek siyah ayakkabı İş Eğlence İş deri ayakkabı erkek İş deri ayakkabı erkek Genç erkek Ilişkili!

Şef Ayakkabı erkek Mutfak erkek siyah ayakkabı İş Eğlence İş deri ayakkabı erkek İş deri ayakkabı erkek Genç erkek

₺5 297.74
ab size41 = us7. 5 = ayak uzunluğu 25.5 cm ab size40 = us7 = ayak uzunluğu 25.0 cm ab size47 = us12. 5 = ayak uzunluğu 28.5 cm ab size43 = us9. 5 = ayak uzunluğu 26.5 cm ab size42 = us8. 5 = ayak uzunluğu 26.0 cm ab
Sıcak Serin Yaz Bant ÖPÜCÜK Kaya Rulo Ayakkabı Yeni Varış Erkek Kadın Hafif Moda kanvas ayakkabılar Yüksek Yardım Klasik spor salonu ayakkabısı Ilişkili!

Sıcak Serin Yaz Bant ÖPÜCÜK Kaya Rulo Ayakkabı Yeni Varış Erkek Kadın Hafif Moda kanvas ayakkabılar Yüksek Yardım Klasik spor salonu ayakkabısı

₺2 692.94 ₺5 610.28
satın alma koruma süresi dolduğunda ne yapabilirim? damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. toptan ve damla nakliye hem açığız. bahşiş: satın
Yeni Varış 1-15 Adet Reçine Astronot Yıldız Tavşan Futbol Croc Jıbz Erkek Ayakkabı Aksesuarları Fit Terlik Toka Takunya Parti Hediye Ilişkili!

Yeni Varış 1-15 Adet Reçine Astronot Yıldız Tavşan Futbol Croc Jıbz Erkek Ayakkabı Aksesuarları Fit Terlik Toka Takunya Parti Hediye

₺24.44
2. renkler fark ekranı olarak farklı olabilir, lütfen anlayın. *100 % marka yeni ve yüksek kaliteli. * malzeme: reçine *ürün kullanımı: ağırlıklı olarak ayakkabı/sırt çantaları/bilekliklerde kullanılır * özellikler:karikatür farkına
Piergitar yeni İngiliz tarzı El Yapımı erkekler kadife ayakkabı yıldız nakış Parti ve Düğün erkek mokasen ayakkabıları erkek sigara terlik Ilişkili!

Piergitar yeni İngiliz tarzı El Yapımı erkekler kadife ayakkabı yıldız nakış Parti ve Düğün erkek mokasen ayakkabıları erkek sigara terlik

₺2 379.65
2. boyut manuel ölçüm nedeniyle 0.5-1 cm farklı olabilir.ölçtüğünüzde lütfen dikkat edin. not: 1. farklı monitör farklı renk görüntüleyebilir, aynı renk ise evern, bu yüzden lütfen makul renk farkına izin verin not: 1.
Marka Yaz Erkekler Flip Flop plaj terlikleri Açık Yüksek Kalite Erkekler Moda Nefes Rahat Erkekler ev terlikleri Yaz Açık Ilişkili!

Marka Yaz Erkekler Flip Flop plaj terlikleri Açık Yüksek Kalite Erkekler Moda Nefes Rahat Erkekler ev terlikleri Yaz Açık

₺1 151.50 ₺3 040.66
marka yaz erkekler flip flop plaj terlikleri açık yüksek kalite erkekler moda nefes rahat erkekler ev terlikleri yaz açık
Korku Dracula Christopher Lee Vampir Korkunç Spor koşu ayakkabıları Rahat Nefes Hafif 3D Baskı Erkekler Kadınlar Sneakers Ilişkili!

Korku Dracula Christopher Lee Vampir Korkunç Spor koşu ayakkabıları Rahat Nefes Hafif 3D Baskı Erkekler Kadınlar Sneakers

₺2 201.16 ₺5 949.12
geribildirim memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen.hizmetten veya başka sorunlardan memnun değilseniz, olumsuz bir geri bildirim bırakmadan
Kaymaz Ayakkabı Mat Çıkartmalar Kendinden Yapışkanlı Taban Koruyucu Yüksek Topuklu Ön Ayak Sticker silikon kauçuk Tabanlar Pedleri Unisex ayakkabı pedi Ilişkili!

Kaymaz Ayakkabı Mat Çıkartmalar Kendinden Yapışkanlı Taban Koruyucu Yüksek Topuklu Ön Ayak Sticker silikon kauçuk Tabanlar Pedleri Unisex ayakkabı pedi

₺46.47 ₺92.95
2. renkler fark ekranı olarak farklı olabilir, lütfen anlayın. 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli. boyutu: yaklaşık 9*6*0.2 cm farkına varmak: (1 inç = 25.4 mm veya 1mm = 0.0393 inç) 1 çift ayakkabı pedi renk:
Erkek Lüks Marka Flip Flop Yaz 2022 Yeni kadın ayakkabısı Kalın Alt EVA kaymaz Slayt Terlik Açık Kapalı çift ayakkabı Ilişkili!

Erkek Lüks Marka Flip Flop Yaz 2022 Yeni kadın ayakkabısı Kalın Alt EVA kaymaz Slayt Terlik Açık Kapalı çift ayakkabı

₺135.91 ₺277.18
ab size38 = us6 = ayak uzunluğu 23.6-24.0 cm ab size39 = us6. 5 = ayak uzunluğu 24.1-24.5 cm ab size44 = us10 = ayak uzunluğu 26.6-27.0 cm ab size47 = us12. 5 = ayak uzunluğu 28.1-28.5 cm 1.lütfen ayak uzunluğuna göre boyutu
Lüks erkek ayakkabıları Yeni Hakiki Deri Tasarımcı Moda Marka Erkek Sneakers Dantel-up Siyah Beyaz rahat ayakkabılar Kaykay Ayakkabı Ilişkili!

Lüks erkek ayakkabıları Yeni Hakiki Deri Tasarımcı Moda Marka Erkek Sneakers Dantel-up Siyah Beyaz rahat ayakkabılar Kaykay Ayakkabı

₺1 014.11 ₺1 221.86
ayak uzunluğu: 22.6-23 cm = eur boyutu 36 seçin farkına varmak: 5.alışveriş işlemi sırasında herhangi bir sorun varsa, nakliye süresi veya öğeyi aldıktan sonra, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 1.abd boyutu